Møbelproducenten kan se tilbage på en historie der stammer helt fra 1861. TON er dermed bland de ældste producenter til at bruge den teknik for at bøje det træ der bruges til produktionen af møbler, der i årtier har høstet præmier og er anerkendte for deres kvalitet.

Produktionen foregår stadig det oprindelige sted og valget er ingen tilfældighed for her vokser de bedste skove til formålet. Historien fortæller om en virksomhed der har vist socialt ansvar langt før det blev moderne og i dag er TON møbler kendt for deres enestående udseende, funktionalitet og kvalitet.

Alle møbler fra TON er underlagt EN16139 og derfor kan TON give 5 års garanti på strukturen af ethvert møbel der bliver solgt.

TON samarbejder med deres kunder og lytter til de specifikke behov, samt at anerkendte arkitekter og designere sørger for et tidssvarende produkt.

TON er en miljøbevidst virksomhed. I deres terminologi betyder affald en øget produktionsomkostning uden at tilføje værdi. Derfor har virksomheden 0 tolerance over for affald i processen.

TON producerer møbler til mennesker af mennesker. Atmosfæren i virksomheden bliver overført til kunderne via produktet og det gælder også en dyb respekt for vores klima. Virksomheden er ISO 14001:2004 certificeret.

Med deres egne ord..