Design is All og Cristallux har designet 2 lampetyper til Soft Cells. Disse lamper er et helt nyt og gennemtænkt produkt der giver enestående belysning i forbindelse med akustikpladerne. Kombination der gør at lyd og lys går op i en fuldkommen enhed.

SOFT CELLS er akustikplader, der leverer op til klasse A lyd absorption. Pladerne kan monteres både på vægge og lofter. Pladerne er i et bredt udvalg af Kvadrats tekstiler og kan tilpasses og kan således problemfrit integreres i ethvert design og møde adskillige behov.

Soft Cells bringer akustik komfort, æstetik og taktile overflader i et rum. Dermed løses akustiske udfordringer i moderne arkitektur og produktiviteten fremmes.

Soft Cells rammer er lavet af minimum 50% genanvendelig aluminium. De omfatter en patenteret stramningsmekanisme som sikrer at de ikke påvirkes af temperatur eller fugtighed og kan holde sig i flere år.

Soft Cells findes i flere moderne og visionære arkitektoniske mesterværker over hele verden. Vi kan nævne: Det Kongelige Danske Bibliotek, Oxford University, PricewaterhouseCoopers, Rolls-Royce og Microsoft.

Kvadrat Soft Cells er et Kvadrat-ejet selskab. Etableret i Danmark i 1968 og har i dag en førende position i Europa som leverandør af højt kvalificerede og moderne tekstiler.

Download teknisk information her som pdf.

NYD VIDEOEN