Loading...
Om2017-01-18T21:42:01+00:00

HVAD LAVER VI?

Design Is All er en international leverandør af design, indretning, rådgivning og løsninger til bl.a. hotel, restaurant- og underholdningsbranchen. Men vi kan så meget mere.

Design og indretning

Nøglefærdige indretningsløsninger i alle kategorier, har været vort speciale, siden vi startede i 1979. 

I ethvert diskotek, pub eller restauration drejer det sig om, at optimere de fysiske rammer. De rette omgivelser giver kunderne gode oplevelser, de kommer igen, tager venner og bekendte med – og det er på denne måde, et IN-sted skabes.

 En nyindretning vil altid have nyhedens interesse. Men kun ved den rigtige indretning kommer folk igen og igen.

 Hos Design Is All har vi ekspertise og knowhow indenfor dette felt i Skandinavien, og vi tilbyder professionel assistance på alle niveauer.

Løsninger

Design Is All leverer løsninger inden for indretning, rådgivning, lys, lyd, AV-løsninger, garderobe/entre-systemer, samt totalløsninger. 
Vi beskæftiger os med salg, service og support indenfor disse genrer og tilbyder løsninger af høj kvalitet og altid teknisk optimeret. Vi bidrager med designløsninger der udmærker sig ved kvalitet og tilpasning af kundens forventninger. Vores løsninger er gerne skræddersyede til dit behov. Vi leverer til den aftalte tid og præsenterer løsninger der kan bidrage til bedre forretningsmæssige resultater for vore kunder.