NOVACOLOR blev grundlagt i 1982 i hjertet af de mest produktive områder i Italien. Novacolor har, grundet enestående kvalitet og kreativitet, vokset til at blive en del af San Marco Group, som er førende italiensk producent når det kommer til maling og lak til den professionelle byggeindustri, med 7 fabrikker verden over.

Novacolor har altid været kendt for omhyggelig udvælgelse af højt kvalificerede råvarer, et komplet sortiment af effekter og dekorationsmaling til indendørs såvel som udendørs brug.

Helt fra at vi startede i 1979 med leverance af design, indretning, rådgivning og løsninger til bl.a. hotel, restaurant- og underholdningsbranchen, har vi ledt efter en samarbejdspartner på den farverige side. De rette omgivelser, giver kunderne gode oplevelser og sikrer at de kommer igen. Farver og struktur spiller en væsentlig rolle i at skabe den rette atmosfære.

Novacolor er et enestående kvalitetsprodukt, der giver muligheder hvor ikke engang fantasien sætter grænser. Det gælder farver og struktur og produkternes renhed. Novacolor produkter kan anvendes ude og inde. Italienske farver er internationalt anerkendte som de bedste på markedet. Italiensk stil og italienske farver fører skønhed og harmoni ind i vores tilværelse, både ude og inde.

Novacolor´s kreative hold er altid på udkig efter inspiration fra den italienske natur, historik, kunst og arkitektur. Novacolor har i 30 år givet farver og glæde til verden. Nu også i Skandinavien med Novacolor DK.

HIT PLAY OG NYD