Det er ret trist at indtage dagens energi i en nedslidt og dårligt fungerende kantine. På mange arbejdspladser bidrager kantinen ikke til hverken arbejdsglæde eller oplader med positiv energi. Arbejdsgangen for kantinemedarbejderne er ikke tidssvarende, lysene bruger alt for meget energi, alt i alt kan kantinen fremstå som en spild af ressourcer i stedet for et område der bidrager til virksomhedens vækst og fremadrettighed.

Design Is All bygger fremtidens kantiner. Vi leverer alt fra ide til projektering og levering. Du drømmer og vi realiserer. Du kan sikkert overlade opgaven til os. Den bliver gennemført til tiden og til aftalt pris.

Odense kraftværk, Vattenfall, har valgt Design Is All til at tegne og levere ombygning af den 450 m2 kantine samt tilhørende arealer.
Designer Michael Rugaard har stået for denne gennemgribende renovering og levering af alt fra AMTICO gulve, LABOFA møbler, ny garderrobe, ny LED miljøbelysning fra Cristallux, nye akustiske lofter fra Rockfon.
Opgaven er leveret til aftalt tid og til aftalt pris.
Vattenfall har fået en topmoderne og velfungerende kantine med en fantastisk atmosfære takke være den intelligente miljøbelysning, hvor man med et tryk på en knap kan ændre oplevelsen af kantinen og sågar kan man samtidig spare penge på belysningen.
Se ændringen i videoen og i billedserien nedenfor.

SE FLERE BILLEDER

Vattenfall Odense