Design2017-04-26T09:51:50+00:00

DESIGN UDE & INDE

Renovering, ombygning, strukturering, omlægning, nye projekter, gammelt til nyt. Nøgleordene er innovation, anvendelse, økonomi, struktur, stil, kvalitet. Vi designer løsninger ude og inde, indretter, planlægger, udfører. Vi løser dine problemer og sætter farver på dit liv!

KONTAKT OS

HÆR AF SPECIALISTER

Hver gang vi påtager os en opgave, sætter vi lige præcis de rigtige mennesker på det pågældende job. Vi bruger kun kvalificerede specialister til hvert område af udførslen. Projektets natur kalder hver gang på speciel kunnen. Den finder vi.

Nøglefærdige indretningsløsninger i alle kategorier har været vort speciale, siden vi startede i 1979. 

I ethvert diskotek, pub eller restauration drejer det sig om at optimere de fysiske rammer. De rette omgivelser giver kunderne gode oplevelser. De kommer igen, tager venner og bekendte med – og det er på denne måde, et IN-sted skabes.

VISION TIL REALITET

Design Is All fører visioner ud i livet, hver dag. Kom med din idé og vi kommer med et kvalificeret bud på hvordan den bliver til en realitet.

Harmoni

Uanset om det er ændring af farver, indretning, nye arbejdsgange, ny funktionalitet. Kontakt os for en løsning. Vi er aldrig stødt på et problem i vores liv. Vi falder kun over løsninger.

Tekniske design løsninger

Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af tekniske løsninger, som specielt designede LED lys, audio og video, skærme, billetkontrol og anden teknologi der gør livet nemmere og sjovere. Det skader ikke, at i fleste tilfælde, kan det ses på bundlinjen.